Kies jouw buurt

8 maart '18

Drukbezochte inloopbijeenkomst 7 maart

Meer dan 200 bewoners, winkeliers en omwonenden bezochten woensdagavond 7 maart de inloopbijeenkomst over de uitbreiding van het winkelcentrum in Stadshagen. Ze werden door de gemeente Zwolle geïnformeerd over de plannen. Goed om te zien was dat bezoekers massaal gehoor gaven aan de uitnodiging om op de papieren tafellakens, hun wensen kenbaar te maken.

Stadshagen groeit. Het winkelcentrum groeit daarin mee. Medewerkers van de gemeente Zwolle vertelden dat de plannen nog in de beginfase zijn. Aankomende maanden werken we aan het programma van uitganspunten. Er is een klankbordgroep ingericht met daarin winkeliers, bewoners, de eigenaar van het winkelcentrum, woningbouwcorporaties en wijkstichting Stadshagen Totaal.
De ambitie is om een aantrekkelijk woon- en winkelcentrum te zijn voor de (in de toekomst) 30.000 inwoners en ondernemers van Stadshagen. Aandacht is er voor de verschillende belangen, met een goede balans tussen ambitie, kwaliteit en haalbaarheid. En rekening houdend met de maatschappelijke ontwikkelingen.

De start bouw is nu voorzien in 2020. Lees de volledige presentatie.

 

< terug naar overzicht