Kies jouw buurt

11 september '18

Stadshagen feest gewoon nog even door

Op zaterdag 22 september 2018 vindt het Burendagfeest plaats in Stadshagen. Ben jij erbij? 

“Op zaterdag 22 september nodigen wij de buren van Park & Bistro de Stadshoeve uit om weer eens een kijkje te komen nemen op ons mooie park. Naast burendag vieren wij ook dat wij 1 jaar bestaan en laten de wijk graag zien wat wij allemaal hebben bereikt in dit eerste jaar”, aldus Park de Stadshoeve en Bistro de Stadshoeve.

Van 10.00 – 14.00 uur zijn er verschillende activiteiten op het park te doen. Zo kun je plantjes planten in grootmoederstuin, kunnen kinderen een workshop volgen en wordt er getoond hoe de geuren en kleurentuin is opgebouwd. Ook wordt verteld over het insectenhotel, is er een springkussen en uiteraard zijn de dieren ook prominent aanwezig. Daarnaast mag je ook zelf muziek komen maken op het gezellige terras van Bistro de Stadshoeve. Onder professionele begeleiding van MEC muziekschool kun je van 10.00 – 13.00 uur je talent aan de wijk laten horen. Neem je instrument mee en laat horen wat je kan.

Daarnaast wordt er gehoopt nieuwe vrienden en vrijwilligers voor stichting de Stadshoeve te mogen verwelkomen. Alleen met financiële steun en hulp uit de wijk kan het park blijven exploiteren. “We laten je graag zien op welke wijze je ons kunt steunen.”

< terug naar overzicht