Kies jouw buurt

21 februari '18

Winkelcentrum Stadshagen groeit. Denk mee!

Stadshagen groeit qua inwoners. Ook het winkelcentrum gaat groeien. We nodigen bewoners en winkeliers van Stadshagen uit om hierover mee te denken op de inloopavond, 7 maart (19.00-21.00 uur), Cultuurhuis, Werkerlaan 1.

Stadshagen groeit. Goed dat ook het winkelcentrum mee gaat groeien met een aantrekkelijk aanbod waar het gezellig toeven is. Vanuit het project Stadshagen willen we graag met u in gesprek gaan over de ideeën voor de uitbreiding van het Winkelcentrum Stadshagen.

Presentaties

U kunt op de volgende tijdstippen korte presentaties bijwonen: 19.00 uur, 19.30 uur, 20.00 uur en 20.30 uur. Marjolein Helmich (projectmanager Stadshagen) en René Stuij (projectleider uitbreiding Stadshagen) leggen uit waarom het winkelcentrum uitgebreid gaat worden, wat mogelijke denkrichtingen zijn voor de inrichting, hoe het proces voor de uitbreiding eruitziet en hoe u kunt meedenken.

Denkt u mee?

Hierna kunt u aan een aantal tafels vragen stellen, u meer in detail laten informeren en meedenken over het winkelcentrum Stadshagen. Vertegenwoordigers van de gemeente gaan met u hierover in gesprek.
Inlopen kan vanaf 18.45 uur. U hoeft zich niet aan te melden.

< terug naar overzicht