Kies jouw buurt

26 september '17

Zelf bouwen? 26 september is de verkoop van 6 vrije kavels gestart!

Op 26 september 2017 is gestart met de verkoop van 6 kavels voor vrijstaande woningen in Carré in de buurt Werkeren (Stadshagen). Inschrijven kan tot en met 18 oktober! Een mooie kans voor iedereen die wel eens denkt over het zelf bouwen van een huis. Bouwen op één van deze kavels betekent bouwen op kavels die variëren in grootte van 466 tot 530 m2. De prijzen liggen tussen € 202.989,- en € 230.868,-.

De buurt
De buurt Werkeren is vernoemd naar het gelijknamige kasteel, dat eeuwen geleden op deze plek te vinden was. De historie van het gebied is een inspiratiebron geweest bij het vormgeven van de wijk. Werkeren heeft verschillende gezichten. Bijvoorbeeld het Havezatepark met zijn parkachtige omgeving met slingerlaantjes, statige individuele woningen en kleine woonblokken. Carré heeft juist meer een dorps karakter door woningen pal aan de straat en veel groen naast en achter de bebouwing. Aan de oostkant van de wijk is een zorgcluster gerealiseerd, een complex van gebouwen voor meerdere zorgaanbieders in een groene omgeving. Aan de zuidkant maakt een mooi stadspark met kunst en speelse waterpartijen rondom de opgravingen van het oude kasteel, de wijk helemaal af.

Inschrijven
Zijn er meerdere inschrijvingen op één kavel, dan vindt er een loting plaats op donderdag 19 oktober. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. C. Bredewout via telefoonnummer 038-498 2867 of kijk op www.zwolle.nl/kavelscarre2efase.

 

< terug naar overzicht