Kies jouw buurt

Breecamp, verbonden met buiten.

Door de groene en ruime opzet heeft de wijk Breecamp een hele eigen sfeer. Ruimte, groen en landelijk wonen staan hier centraal. Op dit moment is een flink deel van de wijk al bewoond, maar op korte termijn komt er nog nieuw woonaanbod bij. Voor zowel huur als koop en zelfs vrije kavels kun je in Breecamp terecht.

Bekijk hier het aanbod van Breecamp

Landelijk wonen

Breecamp ligt in de Mastenbroekerpolder, pal tegen het nationaal landschap IJsseldelta en is de ruimst opgezette buurt van Stadshagen. Heerlijk hardlopen, ’s morgens vroeg de hond uitlaten tussen grazende schapen en wegspringende konijnen, ravotten met de kinderen… Genieten!

Voorzieningen

In Breecamp zelf zijn volop voorzieningen zoals zwembad Bubbels, scholen en de sportvelden van CSV’28. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Stadshagen.

“Als ik hier ben, voel ik lucht”

Anita van Meeteren is, met haar man en kinderen (5 en 7 jaar), begin december verhuisd naar Breecamp. Een langgekoesterde wens. “We wilden hier al jaren wonen, en nu is het eindelijk gelukt.”Lees verder >

Bekijk hieronder het aanbod en de voorzieningen in Breecamp.

Onderscheidend wonen in Breecamp

Breecamp is een van de jongste buurten van Stadshagen. Door zijn ligging, midden in de Mastenbroekerpolder, spelen groen en ruimtelijkheid hier een belangrijke rol. Breecamp heeft een uitgebreid woningaanbod in verschillende prijsklassen en woningtypes. Eengezinswoning, halfvrijstaande woning of je eigen woning bouwen op een vrije kavel? Het kan in Breecamp!

Bekijk hier het actuele woningaanbod