Kies jouw buurt

Contactpersonen

Woningaanbod

Voor vragen over het woningaanbod kunt u terecht bij de desbetreffende ontwikkelaar. De contactgegevens zijn te vinden op de projectwebsites door via pagina Woningaanbod op ‘bekijk’ te klikken.

Wijkmanager

Je kan terecht bij wijkmanager Bert Michel als het gaat om sociale onderwerpen in een wijk. Hij verbindt wijkbewoners, organisaties en de gemeente. Bert is te bereiken via telefoonnummer 038-4982855 of per mail: postbus@zwolle.nl.

Stel hier uw vraag

Wijkservicepunt

Het Wijkservicepunt (WSP) Stadshagen is gehuisvest in dezelfde units als voorheen het Informatiecentrum, Belvederelaan 1. Bewoners van Stadshagen, Westenholte, Spoolde, Mastenbroek en Voorst kunnen bij dit servicepunt terecht met alle vragen, ideeën en klachten over de gebouwde, inmiddels gerealiseerde woon- en leefomgeving. Het gaat hierbij onder meer om beheer en onderhoud van de openbare ruimte, leefbaarheid & veiligheid, informatie over voorzieningen, organisaties in de wijk etc.

Het Wijkservicepunt heeft een inloopspreekuur: wekelijks op donderdag tussen 18.00 – 19.00 uur (wijkbeheerder en wijkagent). Het Wijkservicepunt Stadshagen is telefonisch bereikbaar op nummer 14038 of u kunt een mailbericht sturen naar postbus@zwolle.nl, ter attentie van Wijkservicepunt Stadshagen.

Gemeentelijke informatie over de verdere ontwikkeling van Stadshagen is te vinden op www.zwolle.nl/stadshagen.