Contactpersonen

Woningaanbod

Voor vragen over het woningaanbod kunt u terecht bij de desbetreffende ontwikkelaar. De contactgegevens zijn te vinden op de projectwebsites door via pagina Woningaanbod op ‘bekijk’ te klikken.

Wijkmanager

Wijkmanager Wubbe-Jan Wieske is de verbindende schakel tussen bewoners, organisaties en instellingen en de gemeente Zwolle in de volle breedte. Hij regisseert de samenwerking tussen betrokken en potentiële partners in de wijk vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van wonen, leven en werken in de wijken. Wubbe-Jan is te bereiken via telefoonnummer 14038 of per mail: postbus@zwolle.nl.

Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wijkservicepunt

Het Wijkservicepunt (WSP) Stadshagen is gehuisvest in dezelfde units als voorheen het Informatiecentrum, Belvederelaan 1. Bewoners van Stadshagen, Westenholte, Spoolde, Mastenbroek en Voorst kunnen bij dit servicepunt terecht met alle vragen, ideeën en klachten over de gebouwde, inmiddels gerealiseerde woon- en leefomgeving. Het gaat hierbij onder meer om beheer en onderhoud van de openbare ruimte, leefbaarheid & veiligheid, informatie over voorzieningen, organisaties in de wijk etc.

Het Wijkservicepunt heeft een inloopspreekuur: wekelijks op donderdag tussen 18.00 – 19.00 uur (wijkbeheerder en wijkagent). Het Wijkservicepunt Stadshagen is telefonisch bereikbaar op nummer 14038 of u kunt een mailbericht sturen naar postbus@zwolle.nl, ter attentie van Wijkservicepunt Stadshagen.

Gemeentelijke informatie over de verdere ontwikkeling van Stadshagen is te vinden op www.zwolle.nl/stadshagen.